10 x waarom jij de English Christmas Party niet wilt missen - Bravo24
Kerstfeest Bravo

10 x waarom jij de English Christmas Party niet wilt missen

1. Live optredens en een Roosendaalse top DJ

Muziek is natuurlijk su-per belangrijk op een goed feestje. Dit hebben wij dan ook prima geregeld deze avond. We kiezen namelijk alleen de beste Britse hits, live acts en Christmas songs. O.a. Nadeche Laumen met haar trio, DJ Maarten Kaas en Suzan Doornbosch zijn van de partij.

2. Ongedwongen feesten

Hoe leuk is het om voordat alle familiaire kerstverplichtingen starten nog even lekker ongedwongen een feestje vieren met vrienden en bekenden? Zo ga je de kerstdagen pas echt goed tegemoet!

3. Lekker meezingen

Tijdens de English Christmas Party mag je gewoon lekker meezingen met de beste (Christmas) hits! Wij draaien de beste Engelse (Kerst) hits en zorgen voor de leukste meezingers. Warm de stembanden maar alvast op!

4. Probeer je kersttrui alvast uit

Een kersttrui of kerstoutfit is natuurlijk onmisbaar tijdens de feestdagen. De English Christmas Party bij Bravo24 is dé perfecte gelegenheid om je outfit alvast te ‘testen’. En zeg nou zelf, het is natuurlijk super zonde om je kerstoutfit maar twee dagen per jaar te dragen.

5. De generale repetitie

Het feestje bij Bravo24 is de beste generale repetitie voor de Kerst. Je kunt het zien als een goede warming-up voor wat komen gaat: zorg alvast voor wat rek in de buik, daar ga je tijdens de feestdagen extra goed op.

6. Lachen om Engelse humor

7. English bites and pints

Geen simpel blokje kaas of een minuscuul stukje worst, maar smaakvolle hapjes met een goede bite. Tijdens de English Christmas party zorgen wij voor de hapjes en de goede pints (en dat zit wel goed met meer dan 130 verschillende bieren). Het enige wat jij hoeft te doen is eten en drinken. Moet lukken toch?

quesedilla's uit de oven

8. Nog ff met je friends op stap

Voordat het kerstgeruis echt gaat beginnen nog even met je beste vrienden op stap. Dat is natuurlijk de allerbeste voorbereiding voor de feestdagen. Zie deze mooie avond ook als een goed buffertje. Je kunt er nog dagenlang van nagenieten: zo is het verplichte bezoekje aan schoonmoeders een stuk minder erg.

Bravo24 bierkaart bieren

9. Weekend voor Kerst

Eerlijk is eerlijk: het weekend voor Kerst staat nu eenmaal in het teken van kerstborrels en pre- kerstlunches en -diners. Het werk mag je dan gerust opzij leggen en een goed feestje is dan perfect om alvast lekker in de kerststemming te komen.

10. De Kerstman komt langs!

Een goed Kerstfeest kan natuurlijk niet zonder de Kerstman. Nou die regelen wij gewoon,  zo garanderen we een echte kerstsfeer en wordt het een onvergetelijke avond. Bovendien komt hij langs met cadeautjes voor de beste kersttrui! Een goede outfit is dus van belang!

English Christmas Party bij Bravo24

Kortom de English Christmas Party gaat zeker weten een prachtig feestje worden. Voor 15 euro heb je al een toegangsticket voor een hele avond entertainment, een ontvangst drankje en volop hapjes! Zorg er dus voor dat je er op 21 december bij bent! Tickets bestel je eenvoudig online. Wil je liever je eigen kerstborrel organiseren bij Bravo24? Dat is natuurlijk ook mogelijk!