Het Bravo24 Bieren Boekje vol bieren en weetjes - Bravo24
High beer bravo24 bieren boekje

Het Bravo24 Bieren Boekje vol bieren en weetjes

Ken jij ‘m al? Het Bravo24 Bieren Boekje. Het boekje bevat de leukste bierweetjes en meer dan 100 verschillende bieren die je in het boekje af kunt vinken. Het Bravo24 Bieren Boekje is gratis af te halen in ons restaurant, dus waar wacht je nog op? Kom gezellig bij ons borrelen of high-beeren en proef ze allemaal (Tip: we raden niet aan om alle bieren op één avond te proeven ;)).

Bravo24 bieren boekje

Meer dan 100 bieren bij Bravo24

Bij Bravo24 vind je ruim 100 bieren op de bierkaart. Onze bierparade heeft voor elke fijnproever het juiste biertje. Van een frisse pilsner tot een zware trippel. We makken je het niet makkelijk, want met ons ruime bierassortiment krijg je gegarandeerd keuzestress. Maar waarom zou je kiezen als je ze gewoon allemaal kunt proberen?

Bravo24 bierkaart bieren

Het Bravo24 Bieren Boekje is hiervoor dé oplossing. In dit boekje staan alle bieren van Bravo24 namelijk uitgebreid beschreven én je kunt ze meteen afvinken. Zo houd je makkelijk bij welke bieren je al hebt geproefd en welke nog op je verlanglijstje staan. Sparen voor volwassenen noemen we dat bij Bravo24!

De leukste bierweetjes in het Bravo24 Bieren Boekje

Wist je dat de vorm van het glas invloed heeft op de smaak van het bier? Bierglazen worden namelijk speciaal ontworpen om de smaken en aroma’s van het bier goed tot zijn recht te laten komen. Dit en nog veel meer andere bierweetjes vind je in het Bravo24 Bieren Boekje.

Stout, Porter, IPA en Amber. Bekende termen voor een bierliefhebber, maar wat betekenen deze biersoorten eigenlijk? Alle bieren bevatten in de basis dezelfde ingrediënten, dus wat zorgt er precies voor dat een biertje tot een bepaalde biersoort hoort? Ook op die vragen heeft het Bravo24 Bieren Boekje de antwoorden. Elke biersoort van de Bravo24 bierkaart wordt namelijk uitgebreid uitgelicht. Zo lees je dat Weizen bier niet altijd wit is. Weizen zegt namelijk iets over de hoeveelheid tarwemout in het bier. Leuk om te lezen en goed om te weizen!

Doe de high beer!

De beste manier om de lekkerste bieren te proeven is natuurlijk de high beer. Tijdens de high beer geniet je van vier verschillende soorten bier en krijg je de lekkerste bijpassende hapjes. Ieder seizoen hebben wij de beste seizoensbieren, maar jij bepaalt zelf welke vier bieren je kiest. Daarnaast heb je keuze uit verschillende snacktorens. De high beer kun je al reserveren vanaf twee personen voor slechts 24 euro per persoon. En met het Bravo24 Bieren Boekje worden alle biertjes uitgebreid geïntroduceerd. Trommel dus je vrienden, collega’s of teamleden op en doe de high beer!

High beer Roosendaal Bravo24

Biercadeau doen? Stel je eigen bierpakket samen!

Een biercadeau is altijd een goed idee. Vanaf nu is het ook mogelijk om een eigen bierpakket samen te stellen bij Bravo24 om cadeau te geven (of gewoon om zelf te houden). Wij bieden de artikelen aan en jij bepaalt wat je erin wilt hebben. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen om alles van één brouwerij te bestellen of om lekker te mixen. Maak het zo gek, goedkoop of duur als je zelf wilt, want jij bent de baas!

Bravo24 bierpakket bieren boekje

Het Bravo24 bierpakket wordt verpakt in een mooie doos en is het ideale cadeau bij elke gelegenheid. Kom dus jouw bierpakket nu samenstellen bij Bravo24! Dan kun je meteen jouw Bravo24 Bieren Boekje meenemen ;).

Gerelateerde berichten

Meer nieuws