De B is van... Borrelen, bier, bitterballen en Bravo24! - Bravo24
Borrelen Bravo24

De B is van… Borrelen, bier, bitterballen, Bravo24!

Het voordeel van de zomerperiode is natuurlijk lekker barbecueën (ook een B!) in de buitenlucht. Maar het najaar kent ook veel moois. Want hoe gezellig is het om lekker knus binnen te borrelen met vrienden, familie of collega’s terwijl het buiten stormt? Precies! Of het nu om een tweepersoons borreldate gaat of een complete vrijdagmiddagborrel met een grote groep. Borrelen bij Bravo24 is always a good idea!

Bedrijfsborrel met de lekkerste borrelhapjes

In het mooie Brabantse Roosendaal, precies tussen Bergen op Zoom en Breda kun je terecht voor de lekkerste borrelhapjes. Onze menukaart is speciaal samengesteld voor shared dining. Dat betekent een ruime keuze aan warme en koude hapjes die je kunt delen met twee of meer personen.

Bijvoorbeeld met het hele bedrijf. Voor de vrijdagmiddagborrel, netwerkborrel, kerstborrel of nieuwjaarsborrel. De hapjes noemen we ook wel small bites. Zodat je van alles wat kunt proeven.

Denk daarbij aan bitterballen, bruschetta, bread & spread of de Bravo24 style flammkuchen.

Maar voor de ‘Joey doesn’t share food’ mensen onder ons hebben we ook fantastische burgers of Black Angus steak op de kaart staan. Bobby’s gin-tonic on the side en genieten maar!

Borrelen met meer dan 30 soorten speciaalbier

Geen borrel zonder bier (en Bob). Met meer dan 30 speciaalbieren valt er genoeg te kiezen. Onze bieren van de tap zijn de Estaminet, Steenbrugge  Dubbel, Cornet en La Chouffe.

Ben je met een grote groep? Dan is Vaten voor Maten een interessante optie. Je krijgt dan een vat gevuld met een assortiment speciaalbieren voor 10 euro per persoon.

Maar kies je voor ‘A bottle of beer’ dan hebben we ook voor alle smaken wat wils. Blond, tripel, dubbel, donker, wit, trappist, fruitig, saison, alcoholvrij: we hebben het allemaal! Denk aan een heerlijke Omer, de Tripel Karmeliet of La Trappe Quadrupel.

Borrelen Bravo24

Cocktail o’clock

Natuurlijk hebben we ook genoeg lekkere hapjes en drankjes die niet met een B beginnen 😉

De deeltijdtafel is een echte aanrader voor een borrel vanaf 4 personen. Er komt dan een snackplank op tafel, een pan soep en food to share. Denk aan steak, paella, pizza, saté, dippers en salads. Voor de zoetekauwen is er ook nog een zoete plank met verschillende snoeperijen.

Naast het giga assortiment aan speciaalbieren kun je ook voor cocktail o’clock bij ons terecht. De Mojito, Cuba Libe of Caipirinha: we hebben wel 10 verschillende cocktails. Ook de liefhebbers van gin-tonic kunnen hun hart ophalen want daarvan hebben we maar liefst 4 soorten. Weer of gin weer: zo’n drankje gaat er eigenlijk altijd wel in!

Bestel er heerlijke borrelhapjes zonder B bij. Zoals de Charcuterie plank, de Gamba’s of de Snack ’n plank met onder meer tortillachips met guacomole.

Borrelen Bravo24

Heb jij al borrelkriebels gekregen? Gelukkig is er altijd een reden voor te bedenken. Een verjaardag, het weekend of gewoon zomaar. Verzamel al je vrienden, familie of collega’s en reserveer direct een tafel. Of maak ze alvast lekker met onze borrelkaart.

Gerelateerde berichten

Meer nieuws