Dit zijn onze favoriete Bravo24 gerechten! | Bravo24
Bravo24 gerechten

Onze top 5 Bravo24 gerechten

Wanneer je aan Bravo24 denkt dan denk je aan een gezellige borrel met vrienden, lekkere tapas, gezellige hapjes die je kunt delen en natuurlijk burgers! Weet je niet goed wat je bij ons moet bestellen en heb je een beetje last van keuzestress? No worries wij hebben alvast onze vijf favoriete gerechten voor je op een rij gezet in dit blog!

Welk Bravo24 gerecht van onze menukaart zou jij nog aan dit lijstje willen toevoegen?

Favoriete Bravo24 gerechten:

1. Flammkuchen: dé pizza van dit moment

Flammkuchen bestaan al een tijdje, maar dit gerecht is de laatste paar jaren aan een flinke opmars bezig. Flammkuchen hebben een Duitse oorsprong en komen uit het Frans-Duitse gebied de Elzas. Daar testten bakkers of hun houtgestookte oven heet genoeg was om brood te bakken. Zij legden een dunne rol deeg op de bodemplaat van de oven. Vervolgens werd bekeken hoe snel de deegrol bruin en krokant werd om de temperatuur van de oven te bepalen. In de loop der jaren groeide dit deegrolletje uit tot een regionale specialiteit.

Lekkerrrrrrrrr nieuwe kaart met oa #flammkuchen #gamba #steak @restaurant_bravo24

A post shared by Restaurant / Bar Bravo24 (@restaurant_bravo24) on

De meest klassieke flammkuchen zijn bedekt met crème fraîche, zure room en een topping van uien en spek. Maar eigenlijk is ieder ingrediënt mogelijk! Wij zijn dan ook creatief en hebben verschillende heerlijke variaties bedacht.

Zo kun je bij Bravo24 genieten van een heerlijke: ‘Hot Chick‘, met pittige kippendij, mais, BBQ saus en pepers. Of wat dacht je van flammkuchen in Bravo24 style met geitenkaas, appel, spekjes, walnoot en rucola? De superdunne flammkuchen met knapperige bodem zijn dus een besliste aanrader!

2. Snack ’n plank: voor de borrelaars

Zin in een goede borrel? Ga dan voor onze snack ’n plank! Op de plank vind je anti pasti, kaas, tortilla chips met guacamole, rauwkost, bread & spread, olijven en lekkere bitterballen! Deze plank is perfect voor een gezellig avondje uit met vrienden!

Kom jij ook onder genot van een borreltje een plankje delen? #bravo24 #flymibo #borrelen

A post shared by Restaurant / Bar Bravo24 (@restaurant_bravo24) on

3. De deeltijdtafel: dare to share!

Ga je gezellig met vier vrienden, collega’s of familieleden uit eten in Roosendaal? Kies dan voor de Bravo24 deeltijdtafel! De deeltijdtafel is ideaal als je met zijn vieren gerechtjes wilt delen. Je start met een lekkere snackplank met een aperitief. Denk daarbij aan een aperitiefje zoals een lekker speciaalbiertje of een lekkere cocktail in de zomer.

Vervolgens mag je je storten op een grote pan soep! We hebben steeds wisselende soepen, zodat je iedere keer als je bij ons langskomt iets anders kunt verwachten. Vervolgens serveren we diverse kleine gerechtjes zoals steak, paella, pizza, saté, dippers en salade! Het feestje is compleet als we tot slot het nagerecht op tafel zetten. Dit is een zoete plank met diverse snoeperijen!

Heerlijk voor de echte zoetekauw!

Bravo24 gerechten

4. Fikse hamburger

Een hamburger bestellen bij Bravo24 is sowieso een goed idee. Onze heerlijke burgers maken we met een brioche broodje met een angus burger, cheddar, bacon, barbecue-saus en lekkere dippers.

We hebben overigens verschillende hamburgers op de menukaart staan. Wat dacht je bijvoorbeeld van een pulled porc burger? Het vlees bereiden we op onze Green Egg en serveren we met coleslaw, koriander-limoenmayonaise en dippers! Hmm..

‘Life is better with a burger!’

5. Paella

Je waant je even in Spanje tijdens het eten van onze verrukkelijke paella! Leuk weetje: wist je dat paella de naam te danken heeft aan de pan waarin dit gerecht gemaakt wordt? Het woord paella vindt zijn oorsprong in de Latijnse benaming voor pan, namelijk patella.

Deze naam vond men echter niet zo mooi klinken, waardoor er werd besloten om de -t uit het woord te halen! De Bravo24 paella bereiden we onder andere met vis, saffraan en groente. Beslist de moeite waard om eens te proberen!

Reserveren bij Bravo24

Zin gekregen om lekker te komen eten in Roosendaal bij Bravo24? Maak dan direct online een reservering of bel ons even op het nummer: 0165–524848.