De 3 smakelijkste redenen om Burger Day bij Bravo24 te vieren

Bij Bravo24 doen we niet aan komkommertijd, wél aan Burger Day! Eigenlijk is National Burger Day vooral een hele happening in Londen, maar goede ideeën moet je omarmen. Zet jij je tanden op 24 augustus ook in een van onze smaakvolle burgers?

Hoe maak je de lekkerste burger?

Wist je dat de duurste hamburger ter wereld bijna 800 dollar kost? En daar komt dan nog een vliegticket bovenop, want de burger met Wagyu rundvlees bestel je in Las Vegas. Bij Bravo24 doen we niet zó fancy. Maar we houden wel van goede producten en de beste kwaliteit vlees: echte smaken. De burgers op ons menu maken we bijvoorbeeld met brioche broodjes, een pareltje uit de Franse cuisine. Geen slappe hamburger buns, maar een stevigere variant met lichtzoete smaak. Het vlees van onze pulled pork burgers laten we langzaam garen op onze Big Green Egg. Al die aandacht, die proef je!

Burger Day

Burgers van Bravo24

Met burgers kun je eindeloos variëren. Wij hebben 3 sappige varianten op het menu staan die je absoluut een keer geproefd moet hebben.

Beef burger
Onze Beef burger is wat je noemt een echte klassieker. Hiervoor beleggen we de brioche broodjes met vlees van het geprezen Angus rund. Als toppings gebruiken we romige cheddar, knapperige bacon en BBQ-saus.

Pulled Pork BGE
Dit is wat je noemt de perfecte zondagmiddag hangoverkiller comfortsnack. Maar ook op een donderdagavond is deze hamburger onweerstaanbaar. Op het brioche broodje vind je langzaam op houtskool gegaarde varkensprocureur met coleslaw en koriander-limoenmayonaise. Een heerlijke specialiteit van onze Big Green Egg!

Kleine burger
Voor de kleine burgers van Roosendaal en omstreken hebben we een Kleine burger. So tasty!

bravo24_hamburgers

On the side

Zo’n maaltijd is natuurlijk niet compleet zonder een heerlijk biertje on the side. We hebben een hele pagina op onze menukaart gereserveerd voor bier. Of je nu van fruitig, blond of een heel vat houdt: we got it all! Of kies voor een heerlijke gin tonic, mojito of caipirinha. En na? Na kun je gaan genieten van de klassieke Dame blanche, een Mojito dessert met peer en limoenijs of Portugese Pastel de Natas. Happy Burger Day!

Hebben jij je tafeltje al gereserveerd voor donderdag 24 augustus? Ook daarna ben je natuurlijk van harte welkom om onze burgers te proeven!

Gerelateerde berichten

Meer nieuws