Get on board: op culinaire wereldreis bij Bravo24 - Bravo24
Bravo24_Bruschetta

Get on board: op culinaire wereldreis bij Bravo24

Duurt jouw vakantie ook nog zo lang? Of misschien ben je net geweest en wil je die sferen nog even lekker vasthouden? Bij Bravo24 kun je op culinaire wereldreis! Van Italië en de Elzas tot Mexico. Get on board en proef de smaken van de wereld

Litte Italy

Start je culinaire wereldreis in het land van de pizza’s, pasta’s en heerlijke wijnen: Italië! Hier wonen alleen maar Bourgondiërs, die het principe van shared dining omarmen. Samen genieten van heerlijk bereide maaltijden is hier een standaard doordeweekse avond, een levensstijl.

Ideaal om te delen is onze bruschetta met tomaat. Heerlijk geroosterd knoflookbrood met tomatenpulp en Parmezaanse kaas. Of ga voor de klassieke carpaccio, die kun je zelfs in een XL-portie bestellen!

Bravo24_Bruschetta

Als secondi piatti kun je dan bijvoorbeeld gaan voor de macaroni Bolognese. Nog zo’n fijne Italiaanse klassieker! De rijke tomatensaus is gevuld met rundergehakt, basilicum en Parmezaanse kaas. Na kun je afsluiten met de Italian coffee met Amaretto en room. Bellissimo!

Let’s get Spanish

Wil je liever op de Spaanse of Mexicaanse toer? Bestel dan vooraf een heerlijke portie nacho’s. Tortillachips met spicy jalapeños, gesmolten kaas en guacamole on the side. Ook een keertje thuis maken? Bekijk dan het recept in het blog over Tortilla Chip Day!

Borrelen Bravo24 tortilla chips

Hoewel veel mensen denken dat de Caesar Salad vernoemd is naar de Italiaanse Caesar, is niets minder waar! Deze salade komt oorspronkelijk uit Tijuana Mexico. De bedenker van de salade, Caesar Cardino was overigens wel een immigrant uit Italië. Best of both worlds dus. De salade met ansjovis, spek, ei, Parmezaanse kaas en dressing werd super populair in heel Amerika. Zo populair dat ‘ie nu zijn eigen dressing heeft.

Ook voor een fijne paella kun je terecht bij Bravo24. Dit Spaanse rijstgerecht is uiteraard goed gevuld met vis en gekruid met saffraan. Een klassieker die je sowieso een keer moet eten in Spanje, maar waarvan je tot die tijd dus ook gewoon bij ons kunt genieten.

Bravo24_paella

Sluit deze wereldreis af met een Spanish coffee: lekker met Licor43!

Nog meer culinaire wereldreis gerechten

De specialiteit van Bravo24 zijn natuurlijk onze Flammkuchen uit de Elzas! We hebben maar liefst 5 verschillende soorten. Van de ‘original’ variant met crème fraîche, rode ui en spekjes tot een eigen Bravo24 style flammkuchen.

Als ‘dessert’ hebben we naast de Italian en Spanish coffee ook een French en Irish coffee op de kaart. Of kies voor de Pastel de Natas: kleine custardtaartjes uit Portugal met vanille-ijs.

Waar gaat jouw culinaire wereldreis als eerst naartoe? Reserveer snel een tafeltje en get on board!

Gerelateerde berichten

Meer nieuws