Game Night is on: wie daag jij uit voor een spelletje? | Bravo24
game night

Game Night is on! Wie daag jij uit?

Het is algemeen bekend dat Bravo24 the place to be(er) is als het gaat om gezellig samen eten. Met dank aan ons shared dining concept, de uitgebreide kaart met specialbieren en cocktails én onze fantastische borrelplanken. Maar wist je dat je voor een gezellige spelletjesmiddag of -avond ook bij ons terecht kunt? Game Night is on!

De enige echte Bravo24 spellenkast: game night is on!

Heb jij onze spellenkast al ontdekt? Het beste vermaak tijdens een druilerige middag of een vrijdagavond. Is weer eens wat anders dan de hele avond Game of Thrones bingen. Eigenlijk is er niets gezelliger dan een goed gezelschapsspel spelen met lekker drankjes en hapjes toch? En heb je verloren? Maak er een maandelijkse Game Night van, dan kun je over 4 weken je revanche nemen. Welk spel is jullie favoriet?

Fun & Games

Ben je met een grote groep en op zoek naar een gezellige middag? Bijvoorbeeld als teamuitje met je sportmaten, als familiereünie of een bedrijfsuitje? Ook dan ben je hier aan het goede adres. Bij Bravo24 hebben we namelijk diverse arrangementen voor groepen. Je wordt daarbij altijd warm ontvangen met een drankje en een hapje voordat jullie ‘Game Night’ begint.

Bij het Fun & Games arrangement gaan jullie daarna 1,5 uur lang spellen naar keuze spellen op ons ruime buitenterrein. Denk daarbij aan touwtrekken, penalty schieten of houtblok stapelen. Na hard werken, mag je natuurlijk hard ontspannen. Binnen staan er heerlijke snackplanken klaar zodat jullie kunnen borrelen aan de bar. Denk aan kaas, nacho’s, olijven en bitterballen. Genoeg gesnackt? Dan volgt er ook nog een heerlijk diner aan tafel met Bravo24 specialiteiten. Soep, steak, paella, pizza, saté en natuurlijk een dessertplank. Fun! Dit arrangement doet zijn naam eer aan toch?

Escape & Food

Wil je in het kader van teambuilding de teamrollen binnen jullie groep ontdekken? Of houden jullie wel van een uitdaging en wat spanning? Laat je dan opsluiten in een Escape Room met ons Escape & Food arrangement. Ook hierbij zit de ontvangst, het borrelen en het diner inbegrepen. Is de groep te groot om in één keer in de Escape Room te passen, dan kan de rest van de groep tussendoor de spellen van het Fun & Games arrangement doen.

Haka & Food

Durft jullie groep een game aan waarbij je even flink uit je comfort zone moet stappen? Dan is het Haka & Food arrangement perfect voor jullie! De Haka is een beroemde strijddans uit Nieuw-Zeeland. Wellicht ken je hem van de vele indrukwekkende video’s die online verschijnen. Schreeuwen, stampen, lekker met je ogen rollen en je tong uitsteken. Dat is ongeveer de Haka. Klinkt heerlijk toch? Je even flink uitleven? En maak je geen zorgen dat je er niets van bakt, want tijdens dit arrangement krijg je een heuse workshop. Daarna zijn jullie gegarandeerd Haka Helden. Wie durft?

Wanneer komen jullie langs voor een Game Night of een van de vele fun arrangementen? Neem contact op voor meer informatie en alle mogelijkheden met betrekking tot onze groepsuitjes.

Gerelateerde berichten

Meer nieuws