Groepsuitje of teamborrel organiseren? Kom bij ons langs! | Bravo24
Groepsuitje Bravo24

5 redenen waarom een groepsuitje bij Bravo24 een goed idee is!

Team activiteitencommissie, let even op! Nog op zoek naar de perfecte locatie voor het volgende groepsuitje? Lees dan snel verder. Van de perfecte kerst- of nieuwjaarsborrel met collega’s tot een gezellige vrijdagmiddagborrel met je voetbalmaten: het is altijd een goed idee om een groepsuitje te organiseren bij Bravo24. Wij geven je 5 redenen waarom!

Je leert je team écht kennen

Het organiseren en houden van een groepsuitje is dé gelegenheid om je vrienden of collega’s echt te leren kennen! De sfeer is losser en iedereen is zijn informele zelf. Want zeg nu zelf, weet jij eigenlijk of je beste maat Peter thuis de broek aan heeft? Of dat Anneke van de administratie een grote badeenden verzameling heeft? Nee zeker? En naast de bijzondere verhalen en hobby’s kun je ook gewoon eens kletsen met vrienden die je alweer een lange tijd niet meer hebt gesproken. En dat allemaal onder het genot van een hapje en een drankje!

groepsuitje Bravo24

Bier keuze genoeg: van wit tot aan Stout

Bier is altijd een goed idee. Laten we bij Bravo24 nu meer dan 100 verschillende biertjes op de bierkaart hebben staan! Van wit tot Stout, we hebben echt voor ieder wat wils. Wist je dat Bravo24 sinds kort de samenwerking is aangegaan met Untappd? Nergens in Roosendaal kun je zo goed aan je bierportfolio werken dan bij Bravo24. Liever iets anders dan bier? We hebben natuurlijk ook de lekkerste wijnen, cocktails en non-alcoholische drankjes. 

High beer roosendaal bravo24

Sharing is Caring! Bij Bravo24 kun je de hapjes met elkaar delen

Onder het mom van Sharing is Caring: tijdens een groepsborrel kun je kleine hapjes met je vrienden of collega’s delen. Gezellig én de oplossing voor een diversiteit aan voorkeuren. Want er is voor ieder wat wils. Eigenlijk net als tapas! Er komen grote planken op tafel vol met heerlijke hapjes waar iedereen van kan genieten. Het gezellig samenzijn staat centraal! Bekijk onze menukaart om alvast in de stemming te komen!

bedankt voor jouw reservering

Lekker actief bezig zijn tijdens je groepsuitje bij Bravo24

Bij Bravo24 kun je ook lekker in beweging komen. Perfect voor teambuilding met je collega’s of gewoon eens op een andere manier lol te trappen met je vrienden. Combineer bijvoorbeeld een rondje karten met een hapje en drankje bij Bravo24 of volg een vette Haka workshop of een van toffe fun games. Al onze groepsuitjes combineer je natuurlijk met een lekkere borrel!

En gewoon: omdat borrelen altijd een goed idee is!

Je hebt eigenlijk niet eens een excuus nodig, want borrelen is altijd een goed idee! En omdat een borrel of groepsuitje bij Bravo24 voor iedereen leuk is, is het organiseren een eitje. Dus team activiteitencommissie, waar wachten jullie nog op?

Borrelen Bravo24

Redenen genoeg voor het organiseren van een heel tof groepsuitje of gezellige borrel bij Bravo24. Toch? Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op!

Tot snel!

Gerelateerde berichten

Meer nieuws