[Tip!] High Beer in Roosendaal doe je bij Bravo24 | Bravo24
High beer roosendaal bravo24

High Beer in Roosendaal bij Bravo24

Bravo24 is the place to be(er) als het gaat om speciaalbier. Wij hebben namelijk een aanbod speciaalbier waar je spontaan keuzestress van krijgt. In dit blog lees je meer over de High Beer in Roosendaal en lees je meer over het (speciaal)bier dat je bij Bravo24 kunt drinken in combinatie met de lekkerste snacks!

High beer Roosendaal Bravo24

High beer

Milk is for babies. When you grow up you have to drink beer.” Dat zei Arnold Schwarzenegger ooit en wij kunnen het alleen maar met hem eens zijn. Bier is een van werelds meest populaire alcoholische dranken. Het werd al gedronken door de Egyptenaren en Romeinen en tegenwoordig is het een miljoenen business. Wij zijn zo gek op bier door de smaak, maar bier brengt natuurlijk ook heel veel gezelligheid met zich mee.

Een aantal jaar geleden hebben een aantal hele slimme mensen het concept ‘High Beer’ in het leven geroepen. Tijdens een High Beer geniet je samen met je vrienden van heerlijke verschillende biertjes onder het genot van snacks en hapjes. Inmiddels is het werkelijk waar booming business, want de plaatsen waar je kunt genieten van een goede High Beer schieten als paddenstoelen uit de grond!

High beer bierkaart bravo24

Wat is speciaalbier?

“De term speciaalbier is ontstaan in de jaren tachtig. Belgische bieren met andere smaken dan de gewone Nederlandse pils wonnen destijds steeds meer terrein in ons land. Om in te spelen op deze trend, startten de Nederlandse brouwers met het maken van nieuwe bieren die andere smaken hebben. De term speciaalbier is dan in Nederland geboren. Er bestaat geen wettelijke definitie voor speciaalbier. Het is een term die we gebruiken om alle bieren die niet onder de noemer pils vallen mee aan te duiden.”

High beer roosendaal bravo24

Door de vele verschillende biervarianten, kun je met speciaalbier perfect inspelen op het seizoen en op verschillende gerechten. Speciaalbier brengt gerechten namelijk naar een hoger niveau. Niet voor niets dat we bij Bravo24 meer dan 100 verschillende soorten speciaalbier op de bierkaart hebben staan. Dat tikt lekker aan in je Bieren Boekje of je Untappd-profiel!

High Beer in Roosendaal bij Bravo24

Wil je graag eens met je vrienden genieten van lekkere biertjes en de lekkerste snacks? Dan ben je bij Bravo24 aan het juiste adres! Je kunt vanaf 2 personen genieten van onze High Beer.

High beer Roosendaal Bravo24

Bij dit arrangement serveren we heerlijke snacks als anti pasti, kaas, tortilla chips met guacamole dip, rauwkost, brood met smeersels en bitterballen. Daarnaast krijg je, niet te vergeten, verschillende speciaalbieren. Voor vier speciaalbiertjes en een goede snackplank betaal je 24 euro per persoon!

High beer in Roosendaal Bravo24

Wil jij langskomen en genieten van ons High Beer arrangement? Vul dan het contactformulier in en maak direct online een reservering of bel ons even op het nummer: 0165 – 524848.

Gerelateerde berichten

Meer nieuws