High Beer in Roosendaal doe je bij Bravo24 | Bravo24
High beer Roosendaal Bravo24

High Beer in Roosendaal bij Bravo24

Bravo24 is the place to be(er) als het gaat om speciaalbier. Wij hebben namelijk een aanbod speciaalbier waar je spontaan keuzestress van krijgt. In dit blog lees je meer over ons vaten voor maten concept (ook wel de bekende high beer van tegenwoordig) en lees je meer over het (speciaal)bier dat je bij Bravo24 kunt drinken in combinatie met de lekkerste snacks!

High beer Roosendaal Bravo24

High beer

Milk is for babies. When you grow up you have to drink beer.” Dat zei Arnold Schwarzenegger ooit en wij kunnen het alleen maar met hem eens zijn. Bier is een van werelds meest populaire alcoholische dranken. Het werd al gedronken door de Egyptenaren en Romeinen en tegenwoordig is het een miljoenen business. Wij zijn zo gek op bier door de smaak, maar bier brengt natuurlijk ook heel veel gezelligheid met zich mee.

Een aantal jaar geleden hebben een aantal hele slimme mensen het concept ‘High Beer’ in het leven geroepen. Tijdens een High Beer geniet je samen met je vrienden van heerlijke verschillende biertjes onder het genot van snacks en hapjes. Inmiddels is het werkelijk waar booming business, want de plaatsen waar je kunt genieten van een goede high beer schieten als paddestoelen uit de grond!

Wat is speciaalbier?

Speciaalbier is simpel gezegd bier met een smaakje. Onze onderburen hebben dit type bier als eerst op de markt gebracht in de jaren tachtig. Tegenwoordig zijn er meer dan 2.000 verschillende soorten speciaalbier op de markt. Dit type bier wordt nu zelfs meer gedronken dan het gewone pilsener en de smaken lopen uiteen van zoete, bittere, fruitige, soepele en krachtige speciaalbieren. Dit kun je vervolgens weer onderscheiden door de namen: hop, blond, tripel en saison. Iedere brouwerij heeft zijn eigen stijl en werkwijze waardoor geen enkel speciaalbiertje hetzelfde is. Landen die het meeste speciaalbier brouwen zijn Amerika, België, Duitsland, het Verenigd Koninkrijk en natuurlijk ons eigen mooie landje.

bierkaart high beer

 

Door de vele verschillende biervarianten, kun je met speciaalbier perfect inspelen op het seizoen en op verschillende gerechten. Speciaalbier brengt gerechten namelijk naar een hoger niveau. Niet voor niets dat we bij Bravo24 maar liefst 100 verschillende soorten speciaalbier serveren. Dat tikt lekker aan op je Untappd-profiel!

High Beer in Roosendaal bij Bravo24

Wil je graag eens met je vrienden genieten van lekkere biertjes? Dan ben je bij Bravo24 aan het juiste adres! Wij hebben onze eigen draai gegeven aan het High Beer concept. Je kunt namelijk met minimaal vier personen genieten van ons concept: ‘vaten met maten‘.

High beer Roosendaal Bravo24

 

 

Bij dit arrangement dat dus lijkt op een high beer, serveren we heerlijke snacks als anti pasti, kaas, tortilla chips met guacamole dip, rauwkost, brood met smeersels en bitterballen. Daarnaast krijg je, niet te vergeten, een vat met hierin bier ‘on ice’. Je mag zelf kiezen welk speciaalbier je wilt drinken! We hebben maar liefst 100 verschillende soorten, dus leef je uit. Voor vier speciaalbiertjes en een goede snackplank betaal je 22,50 euro per persoon!

High beer in Roosendaal Bravo24

Vaten met maten

Wil jij samen met jouw maten langskomen voor en genieten van ons ‘vaten met maten’ arrangement? Vul dan het contactformulier in en maak direct online een reservering of bel ons even op het nummer: 0165 – 524848.