Office Christmas Party: óók de kerstborrel regel je bij Bravo24! - Bravo24
Groepsuitje Bravo24

Office Christmas Party: óók de kerstborrel regel je bij Bravo24!

Ben jij lid van team feestcommissie? Dan weet je dat bij het organiseren van de kerstborrel of nieuwjaarsborrel veel komt kijken. Je kúnt er natuurlijk ook voor kiezen om dit uit handen te geven. Sluit het jaar met je collega’s bijvoorbeeld af bij Bravo24. Eén van de voordelen? We hebben geen kopieerapparaat waar je nadien gênante kiekjes op terug vindt…

Kerstborrel organiseren bij Bravo24

Lichtjes, goed eten en drinken en een tikkeltje foute nostalgische muziek. It’s the most wonderful time of the year! Toch brengt de decembermaand voor veel mensen ook een hoop stress met zich mee. Volgeplande kerstdagen, het bedenken van een kerstdiner, boodschappen doen voor het kerstdiner, het inkopen van cadeaus. En dan heb je jezelf óók nog ‘opgeofferd’ om de kerstborrel of eindejaarsborrel voor het werk te organiseren.

Maar dat hoeft jou dus eigenlijk helemaal geen moeite te kosten. Je bent slechts één belletje of mailtje verwijderd van een kerstborrel die tot in de puntjes is geregeld. Hoe dan? Door de laatste (werk)dagen van het jaar onbezorgd in te luiden met je collega’s bij Bravo24! We doen de afwas, gaan rond met de hapjes en drankjes, zorgen voor de inkoop daarvan en hebben plenty of space. Bovendien zijn we gemakkelijk bereikbaar en hebben we een grote parkeerplaats. Klinkt goed, toch?

Happy Nieuwjaarsborrel!

Er is meer! Je kunt bij Bravo24 namelijk naast een kerstborrel ook een nieuwjaarsborrel organiseren! Want je kent het wel: dat je bepaalde mensen een week na 1 januari nog gelukkig nieuwjaar moet wensen omdat je elkaar nog niet gezien hebt. Zo’n nieuwjaarsborrel is een perfect gezamenlijk momentje waarop iedereen elkaar nieuwjaar kan wensen. De office chief kan meteen een peptalk geven voor een fris, nieuw jaar. En daar kun je dan meteen met z’n allen op toasten.

Borrelen met groepen

Bij Bravo24 heb je een grote, sfeervolle ruimte tot je beschikking en word je compleet ontzorgd. We hebben namelijk verschillende arrangementen beschikbaar voor grote (en kleine) groepen. Onze menukaart is gericht op ‘shared dining’, dus voor gezellig borrelen met groepen zit je hier helemaal goed.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op en reserveer snel voor jullie ultieme office Christmas party!

Gerelateerde berichten

Meer nieuws