Nationale jeugdronde: kom aanmoedigen bij Bravo24! - Bravo24
nationale jeugdronde bravo24

Nationale Jeugdronde: een sportief begin van de zomer bij Bravo24

Bravo24 is een ontzettende liefhebber van sport. daarom organiseren we regelmatig diverse spelen voor groepen. Ook kun je arrangementen van Indoor Skydive en Kart Centre Roosendaal koppelen aan een bezoek aan Bravo24. Dit jaar zijn wij de trotse partner van de Nationale Jeugdronde. Dit is dé fietsvakantie voor jongeren. Op zaterdag 14 juli organiseert Bravo24 een gezellige middag voor jong en oud om de kids te steunen. Ben jij er ook bij?

35e Nationale Jeugdronde en Bravo24

De Nationale Jeugdronde 2018 gaat aan het begin van de zomervakantie van start, op maandag 9 juli. 450 jonge deelnemers leggen in 33 verschillende ploegen een afstand af van ruim 250 km door heel West-Brabant. Het programma bestaat uit onder andere een proloog en ploegentijdrit, een spannende achtervolging, het verkeersdoolhof en de veldrit door de landschappen.

nationale jeugdronde bravo24

Dit jaar vindt alweer de 35e editie plaats van de Nationale Jeugdronde en Bravo24 is de trotse sponsor van de leukste wielerronde voor jongeren tussen de 10 en 14 jaar. Op zaterdag 14 juli organiseert Bravo24 daarom tussen 12:00 uur en 15:30 uur een gezellige middag om de 450 jongeren te steunen. Iets na de middag vindt de finish van etappe 4a plaats op het terrein van Bravo24 en om 12:40 uur kijk je naar de aftrap van de spannende behendigheidsrit om de ‘Grote Prijs’ Stroop Advies. Daarnaast is er de hele middag volop entertainment voor kinderen. Zo zijn er springkussens en kun je je wagen aan een spannend potje bumperball. Een gezellige middag voor iedereen dus! 

#raceface: win een etentje bij Bravo24

Dit jaar hebben we een leuk extraatje voor de kids die meefietsen. Elke deelnemer ontvangt van Bravo24 een toffe rode zonnebril waar we een speciale winactie aan koppelen. Het team met de leukste, gekste of grappigste foto met deze zonnebrillen op, maakt kans op een etentje bij Bravo24 met de hele ploeg! Van al die kilometers in de benen zullen de deelnemers wel honger hebben gekregen. Het enige wat je hoeft te doen, is de foto op Facebook of Instagram plaatsen met #raceface. De winnaar maken wij later deze maand bekend!

nationale jeugdronde Bravo24

Gerelateerde berichten

Meer nieuws