Nieuwe keuken Bravo24: snellere bereiding en betere kwaliteit! - Bravo24
green eg rien joost

Nieuwe keuken Bravo24: snellere bereiding en betere kwaliteit!

Bravo24 heeft nieuws: De keuken heeft een make-over gekregen! Mede daardoor hebben wij ook onze menukaart compleet kunnen vernieuwen. Chefkok Rien werkt sinds de opening op 1 oktober 2015 bij Bravo24 en geniet nog elke dag van zijn werk! “We hebben een super leuk team en leuke, lekkere gerechten!” vertelt Rien. Van jongs af aan was koken één van zijn favoriete bezigheden en logischerwijs was het Rien zijn doel om chef te worden. Dat is gelukt. Bij de leukste tent van Roosendaal! Chefkok Rien vertelt alle ins en outs over de nieuwe keuken!

Waarom een nieuwe keuken bij Bravo24?

“De keuken die we eerst hadden was verouderd en zat er bijna 12 jaar in”, vertelt Rien. Om de gerechten die nu worden gemaakt bij Bravo24 efficiënt én zo lekker mogelijk te maken, was vernieuwing echt nodig. De hele keuken is dus op de schop gegaan en vernieuwd. Maar vooral de routing is aangepast. Een goede routing is goud waard volgend Rien. Ook is overal nieuw apparatuur geplaatst.

Nieuwe keuken flammkuchen oven

Snellere bereiding met betere kwaliteit

Dat was het doel van Bravo24 toen de plannen voor de nieuwe keuken werden gemaakt. Volgens Rien is dat helemaal gelukt! “In de vorige keuken waren er wat vervelende punten. Die zijn nu allemaal opgelost”, zegt hij. De keuken is nu verdeeld in twee delen. Zo worden er nu meerdere gerechten gemaakt in ieder deel van de keuken zonder dat er veel gelopen hoeft te worden. Ook is er nu een functionele warmte pas. Dit houdt de borden warm! Dit alles zorgt dus voor een snellere bereiding met betere kwaliteit.

Het pronkstuk van de nieuwe keuken

De meest bijzondere verandering is de ingebouwde Green Egg, onze barbecue. Rien vertelt: “Doordat we deze hebben ingebouwd, ziet het er niet alleen mooier uit, maar werkt het ook echt fijner! We gebruiken de Green Egg nu voor verschillende gerechten.”

green eg rien joost
Rien en Joost met hun nieuwste speeltje!

Tips van de chef: deze moet je zeker proberen uit de nieuwe keuken

In de nieuwe keuken staat nu ook een steenoven/flammkuchen oven! Hierdoor zijn de flammkuchen, die natuurlijk altijd al lekker waren, nu nóg lekkerder. “Wist je trouwens dat je die op woensdag voor maar €5 per stuk kunt eten?!” tipt Rien. Ook zijn quesedilla’s uit de oven heerlijk! Alle vleesgerechten van de Green Egg hebben ook een veel betere smaak nu!

quesedilla's uit de oven

Bravo24 op de vernieuwingstour

Onlangs heeft Bravo24 nog iets nieuws gelanceerd: het Bravo24 Bieren Boekje. In dit Bieren Boekje lees je de leukste bierweetjes én het bevat meer dan 100 verschillende bieren. Deze kun je in het boekje afvinken wanneer je een biertje hebt gedronken. Kun je niet kiezen? Grabbel dan een nummertje in onze Bravo24 grabbelton of kies één van de scherp geprijsde bieren uit onze basement beers collectie. We vroegen aan Rien wat zijn favoriete biertjes zijn: “Ik moet zeggen dat mijn voorkeur uitgaat naar een cocktail: Cuba Libre. Maar van de speciaal bieren zijn dit mijn favorieten”:

  1. Brouwerij verhaeghe, Duchesse de Bourgogne
  2. Oedipus, Mannenliefde en Boulebard
  3. Tank 7 Farmhouse

Basement beers

Jij komt ook snel onze nieuwe keuken én al onze biertjes testen, toch!?

Gerelateerde berichten

Meer nieuws