[Smultips?] Bravo24 heeft een nieuwe menukaart! - Bravo24
Bravo24 hotdog

Bravo24 heeft een nieuwe menukaart!

In februari kreeg onze Bravo24 keuken al een make-over. Vorige zomer is ook het terras op de schop gegaan én sinds enige tijd hebben wij ons bierassortiment mogen verrijken met meer dan 100 (speciaal)bieren. Inmiddels staat de lente voor de deur en dus vonden wij het bij Bravo24 de hoogste tijd om ook de menukaart te updaten. En dat is goed gelukt al zeggen we het zelf. We vertellen je graag meer over de nieuwe menukaart. Wanneer kom jij hem ontdekken?

Shared dining: delen, delen, delen maar…

Bij Bravo24 zijn we al langer bekend met het shared dining concept. Je kunt bij Bravo24 de lekkerste gerechten bestellen van de menukaart en hier samen van genieten met vrienden, familie of collega’s. Zo heb je nooit meer keuzestress, want je kunt meerdere gerechten proeven.

bravo24 nieuwe menukaart shared dining delen

De nieuwe menukaart van Bravo24 bestaat uit verschillende gerechten die je zowel tijdens de lunch als het diner of de borrel kunt bestellen. Naast de losse gerechten die je kunt bestellen, hebben we alvast vooruitgedacht voor de echte shared dining liefhebbers. Vanaf vier personen geniet je al voor 24 euro van De Tafel van 24. Het concept lijkt een beetje op het eten van tapas. Je krijgt een gevarieerde snackplank met antipasti, nacho’s, kaas, rauwkost, olijven en bitterballen, gevolgd door de soep van het moment en bread & spread. De main course bestaat uit verschillende kleine gerechten van beef, saté, flammkuchen, pasta en friet. Tot slot geniet je van een plank met verschillende snoeperijen. En dit alles om samen te delen, want sharing is caring.

nieuwe menukaart churro's
De nieuwe churro’s in a bucket zijn heerlijk om te delen!

Deel eens een Flammkuchen

Bravo24 heeft nog meer om te delen. Zo kun je vanaf twee personen al samen smullen van een heerlijke surf & turf en de malste bief en kip gerechten om te delen. Onze tip is de flammkuchen. Deze van origine Franse quiche is hét ideale gerecht binnen ons shared dining concept. Helemaal lekker: de Bravo24 flammkuchen actie. Dat betekent elke woensdag lekker smullen van de flammkuchen margarita voor maar 5 euro! 

flammkuchen

Snacks, bites & starters

Bijna alles van de Tafel van 24 is los te bestellen. Maar er is nog meer. Wat dacht je van een charcuterie plank met ham, worst en olijven? Of kies een van de andere snackplanken! 

Nieuwe menukaart snackplank

We hebben dit voorjaar een aantal hele mooie aanwinsten mogen toevoegen aan de nieuwe menukaart. Onze nacho’s zijn vernieuwd en worden nu heerlijk krokant bereid in de oven. Ook de Quesdilla is nieuw. Deze Mexicaanse tosti moet je zeker proberen! Maar ook onze oer-Hollandse tosti’s zijn natuurlijk erg lekker. Liever een soepje om tussendoor of vooraf te smikkelen? Je hebt keuze uit tomatensoep of Spaanse bonen soep, met pikante worstjes en bonen voor de echte waaghalzen. Durf jij hem aan?

quesedilla's uit de oven

Bravo24 hoofdgerechten

Voor de grote trek hebben wij ook een aantal mooie toevoegingen. Zo zijn er verschillende steak gerechten, zoals de rib-eye, onze beef skewer of een ladysteak voor de minder grote eters.

Bravo24 nieuwe menukaart beef kip hoofdgerechten
Beef of kip. Voor wat ga jij vanavond?

Liever light met vis of kip? Ook dat kan, want we hebben bij Bravo24 de lekkerste kipsaté en zoet pikante sticky chicken. De licht gerookte salmon on wood is één van de favorieten van onze gasten en ook van de hangende gamba’s wordt elke visliefhebber blij.

Nieuwe menukaart hangende gambas
Onze gamba’s hangen er lekker bij!

Inburgeren bij Bravo24

Burgers, buns & sandwiches, wie is er niet groot mee geworden? Al onze burgers worden gemaakt met heerlijk malse Angus beef. Behalve de club sandwich met kip, het broodje pulled porc en de Bravo24 hotdog. Alle hoofdgerechten worden geserveerd met een sidedish, zoals frisse sla of krokante frieten. Loopt het water je al in de mond? Check alvast de hele menukaart. Hier vind ook de salads en veggie’s.

Bravo24 hotdog

Lekker toetje

‘Ik kan niet meer’. Maar je moet! Want we hebben de lekkerste nagerechten voor de echte zoetekauw. Bijna alle nagerechten zijn op de schop gegaan. Ga je voor zoet, zoeter of zoetst? In dat geval is de rocky road donut met chocolademousse en hazelnootsaus echt iets voor jou. Ook lekker zoet zijn onze churro’s in a bucket en de pastel de nata uit Portugal.  Liever iets hartigs? Kies dan voor de cheese platter met de lekkerste kazen van het Kaasatelier. Natuurlijk zijn de echte Bravo24 klassiekers als de lava Cake en de losbol ook nog gewoon te bestellen. Zorg dat je nog een plaatsje in je maag bewaart, want deze toetjes moet je proberen!

Bravo24 nieuwe menukaart donut nagerechten
Nog plaats over? Probeer de nieuwe rocky road donut!

Gezellig borrelen, lunchen, dineren of waag je aan de high-beer. Het kan allemaal bij Bravo24. Wanneer kom jij onze menukaart uitproberen?

Gerelateerde berichten

Meer nieuws