Philly Cheese Steak iemand? De nieuwe menukaart is hier! | Bravo24
Bravo24 Roosendaal

Philly Cheese Steak of Mexican Burger iemand? De nieuwe Bravo24 menukaart is hier!

We gaan volgende week nog even volop de winter in, maar daarna staat ons weer een nieuw seizoen te wachten. En een nieuw seizoen, dat betekent nieuwe smaken! Chef-kok Rien heeft weer een paar fantastische toppers toegevoegd aan de nieuwe Bravo24 menukaart. Wie bel jij als eerste?

Philly Cheese Steak

Google is fantastisch in het ontdekken van foodtrends. Zo blijkt ook de Philly Cheese Steak Sandwich enorm populair te zijn. Het is een van de meest gegoogelde food woorden. Rien weet waarom. En zet deze heerlijke klassieker uit ‘Philly’ Philadelphia daarom letterlijk op de kaart in Roosendaal. Want waar bestaat deze sandwich precies uit? Houd je vast. Een broodsnede met warm vlees (in dit geval getrancheerde biefstuk) en gesmolten kaas (in dit geval Reypenaer). Voeg daar extra champignons, ui, tomaat en pepermayonaise aan toe en je hebt een ware all-time favorite te pakken. Deze wil je een keertje proefen, PhiladelphiJA!

Mexican Burger

Bij Bravo24 zijn we fan van de Mexicaanse keuken. De Caesar Salade, onze Nacho’s: we love Mexico! We houden ook van burgers. Naast de Beef Burger en het broodje Pulled Porc kon een echte Mexican Burger dus niet uitblijven. Best of both worlds. Op het brioche broodje leggen we een heerlijke Angus burger, tomatensaus, avocado-mayonaise, tortillachips, jalapeños en cheddar. We serveren hem met dippers. Muy delicioso!

En nog veel meer nieuwe menukaart madness

Staat jouw muis al bijna bij de knop ‘reserveren’? Wait for it, want er zijn nog meer aanpassingen op de menukaart. Zo serveren we onze nacho’s nu met kaassaus, avocado-mayonaise, tomatensaus en jalapeño. Deze kun je ook bestellen als snackplack met heel veel andere lekkere dingen zoals olijven, bitterballen, bread & spread en nog heel veel meer!

Ook semi-nieuw op de menukaart is de pasta: tagliatelle met verse bolognese saus, Parmezaanse kaas en rucola. Deze serveerden we voorheen met macaroni.

Kom je lekkerbij ons lunchen? Zoek dan niet meer naar het Twelve-oo’klokje vlees en vis op de kaart. Deze heten nu, op z’n Hollands: 12-uurtje vlees of vis.

Roosendaal lunchen Bravo24

 

Welk gerecht van de nieuwe Bravo24 menukaart ga jij als eerste proberen? Reserveer snel een tafeltje door te bellen met 0165-524848 of reserveer online.