Bravo24 opent volledig nieuw sfeervol terras! - Bravo24
Bravo24 home terras zomer

Bravo24 opent volledig nieuw sfeervol terras!

De zomer is weer los gebarsten! Over de heerlijke temperaturen hoeven we sowieso niet te klagen. Je kunt de zomer op talloze manieren invullen, maar je moet zeker een bezoekje brengen aan het vernieuwde terras van Bravo24. Meer zitplaatsen, een stoere uitstraling en natuurlijk de lekkerste dorstlessers! Dat is ons nieuw sfeervol terras en wij vertellen je er alles over in dit blog!

Sfeervol terras Bravo24

Make-over

Met een prachtig uitzicht over de Roosendaals-Kruislandse weilanden, de golfbaan en een rustieke beek, geniet je al twee jaar lang van de mooiste zonsondergang van Roosendaal. Deze heerlijke open space brengt alleen wel één minpuntje met zich mee: het waait er namelijk soms zo hard dat onze buren van Indoor Skydive er zelfs jaloers van worden. Waaide, moeten we zeggen, want voor alles is een oplossing. Om de echte Bravo24 look terug te laten komen op ons terras, zijn immense boomstammen rondom de dome-tent geplaatst. De boomstammen houden de wind tegen en geven het terras tegelijkertijd de stoere look die het verdient.

‘’Het nieuwe Bravo24 terras loopt meteen over in de prachtige natuur. Hier kun je heerlijk chillen in de nieuwe loungehoek en genieten van de lekkerste drankjes!’’

Sfeervol terras Bravo24

Stoer en sfeervol terras

De sfeer van het terras is nu echt helemaal compleet. We hebben de stoere sfeer van binnen naar buiten gebracht en extra robuuste elementen toegevoegd als pallets en olievaten. Dit zorgt in combinatie met het uitzicht voor het ultieme buitengevoel. Ook de dome-tent heeft een make-over gekregen in Bravo24-style. Er is een houten vloer aangebracht en de bar en het interieur zijn vernieuwd. Daarmee is de dome-tent de eyecatcher en het middelpunt van het terras. Deze zomer chill jij hem dus bij Bravo24 op het vernieuwde terras.

Bravo24 assortiment

Wist je trouwens dat Bravo24 wel 30 verschillende speciaalbieren en de lekkerste cocktails heeft voor de dorstige zomerdagen? Deze smaken perfect tijdens de bbq. Zo wordt ons assortiment steeds completer. We hebben de afgelopen tijd flink onze oren gespitst om in te kunnen spelen op de wensen van onze gasten. Dus kom lekker proeven en genieten, terwijl de kids ongeremd kunnen rennen, rollen, klimmen en klauteren op het kindvriendelijke terras. Klinkt goed toch?

 

Sfeervol terras Bravo24

Het nieuwe Bravo24 terras is de hele zomer geopend! Dus met wie kom jij een terrasje pikken?

Gerelateerde berichten

Meer nieuws