Shared dining in Roosendaal: dare to share | Bravo24

Dare to share! Shared dining in Roosendaal

Shared dining is hot and happening in Nederland! En wij zijn er absoluut gek op! Want waarom zou je kiezen als je bijna alles van de menukaart kunt proeven? Heb jij al eens van het shared dining concept gehoord? Wij vertellen je er alles over in dit blog! Tevens laten we je meteen weten wat onze favoriete Bravo24 dare to share gerecht is!

Shared dining

Shared dining is een vorm van eten waarbij je samen met anderen kleine gerechtjes deelt. In tegenstelling tot ‘het traditionele a la carte concept’ bestel je dus samen verschillende hapjes. Eigenlijk net als tapas! Er komen grote schalen en planken op tafel vol met heerlijk eten. Iedereen mag van de schalen opscheppen! Het gezellig samenzijn, genieten van diverse gerechten en de goede gesprekken met elkaar staan centraal. 

Overigens is shared dining dé oplossing als je even niet goed weet wat je nu precies moet bestellen in een restaurant of het is ideaal als je alles lekker vind op de menukaart

Shared dining is niet alleen een lekker culinair hoogstandje. Het is nog onwijs gezellig ook omdat je lekker samen alles kan delen en proeven.

Bravo24: dare to share gerechten

Bij Bravo24 kun je dus genieten van heerlijke ‘dare to share‘ gerechten. In de basis serveren we daarbij eenvoudige gerechten, maar zij van topkwaliteit! Ideaal is om de tafel van 24 te bestellen. Daarbij begin je met een lekkere snackplank met een goed aperitiefje zoals een lekker biertje of goede cocktail.

Lekkerrrrrrrrr nieuwe kaart met oa #flammkuchen #gamba #steak @restaurant_bravo24

A post shared by Restaurant / Bar Bravo24 (@restaurant_bravo24) on

Dan komt er een grote pan soep op tafel met wat brood die je kunt delen. Na de soep komen de ‘hoofdgerechten’ zoals steak, peaella, pizza, saté, dippers en salade aan de beurt. Tot slot kun je genieten van een goed gevulde zoete plank met verschillende zoete gerechten.

Kortom kom lekker langs bij de Bravo24 en kom samen met familie, vrienden of collega’s geniet van al het lekkers dat wij in huis hebben! Sharing is caring..toch?

Ben je niet zo van het delen? Je kunt ook gewoon met zijn tweetjes van je eigen bord eten genieten! Bekijk hier de menukaart!

Reserveren bij Bravo24

Wil je graag een reservering maken bij Bravo24 in Roosendaal? Maak dan direct online een reservering of bel ons op het nummer: 0165–524848

Gerelateerde berichten

Meer nieuws