Yay: 24 februari is het Tortilla Chip én Bartender Day! - Bravo24
Borrelen Bravo24 tortilla chips

Yay: het is Tortilla Chip én Bartender Day!

Op zaterdag 24 februari zit je helemaal goed bij Bravo24. Het is dan namelijk Tortilla Chip Day én World Bartender Day. Klinkt als een fantastische combi toch? Dat is dus genieten van een heerlijke gin-tonic, Mojito of Caipirinha met een grote stapel, warme tortilla chips ernaast. Dan rijst alleen nog de vraag: who you gonna call?

Te lekker om te delen

Eigenlijk zijn we bij Bravo24 natuurlijk groot voorstander van het shared dining concept. Bestel een volle tafel vol flammkuchen, bruschetta en bitterballen, een van de vele speciaalbiertjes erbij en delen maar! Maar die nacho’s… die zijn eigenlijk veel te lekker om te delen. De nacho’s komen warm uit de oven met een lekkere laag gesmolten kaas en spicy jalapeños. We serveren de tortilla chips met een heerlijke avocado mayonaise on the side.

Borrelen Bravo24 tortilla chips

Thuis namaken? Voor een zelfgemaakte guacamole meng je 2 (fijngeprakte) avocado’s, 1 tomaat in kleine blokjes, 1 gesnipperde sjalot, sap van ½ limoen en een geperst teentje knoflook. Je kunt er wat fijngesneden rode peper aan toevoegen als je de guacamole liever wat pittiger hebt.

Strooi een flink berg geraspte cheddar over tortilla chips in een ovenschotel en voeg de jalapeños toe. Zet op ongeveer 100°C in de oven tot de cheddar gesmolten is.

Als variatie kun je er zure room bij serveren, salsasaus en gehakt. YUM.

Cheers to the weekend! 

Op 24 februari sla je natuurlijk twee vliegen in één klap, want dan is het ook nog eens World Bartender Day. Sowieso is de barman natuurlijk je beste vriend tijdens een avondje uit. Deze dag is eigenlijk in het leven geroepen om extra vriendelijk te zijn tegen de man of vrouw die jouw drankjes mixt. Maar he, wij vinden het vooral een mooie gelegenheid om onze bartenders flink aan het werk te zetten. Want tappen en mixen doen ze natuurlijk het allerliefst!

Borrelen Bravo24

Om de spicy smaak van die nacho’s een beetje te neutraliseren, kun je denken aan de bijpassende Corona. Maar ook voor een reeks aan gin-tonics ben je bij De Stok 24 op het juiste adres. Er staan maar liefst vier verschillende op de kaart. Je hebt keuze uit Aviation, Hendricks, Bobby’s of Clover gin. We mixen ze met Fever-Tree tonic en garneren ze met bijvoorbeeld komkommer, limoen, kaneel, steranijs, sinaasappel of kruidnagel.

Liever een andere cocktail? Van Caipirinha tot Cuba Libre en Jim Sour: no great story ever started with someone eating a salad 😉

Met wie kom jij langs? Reserveer snel je tafel!

Gerelateerde berichten

Meer nieuws