Vaderdag vier je met Bravo24! - Bravo24

Vaderdag vier je met Bravo24!

Op zondag 21 juni is het weer zover, Vaderdag! Dé dag dat je jouw liefste papa eens goed in het zonnetje kunt zetten. Bij Bravo24 doen we er alles aan om ons pa een onvergetelijke dag te bezorgen. Van een mooi bierpakket voor thuis tot een smakelijke High Beer of een diner bij ons in het restaurant. In dit blog vertellen we je waarom je dit jaar Vaderdag absoluut met Bravo24 moet vieren!

Voor de allerliefste papa

Het zijn natuurlijk gekke tijden, dat weten wij maar al te goed. Toch kunnen we Vaderdag niet ongezien voorbij laten gaan. Juist nu is hét moment om jouw vader een extra blijk van waardering te geven. Is jouw vader een bier, burger of steak liefhebber? Dan zit je bij Bravo24 altijd goed. Voor iedere papa hebben wij een passend vaderdagcadeau!

Bierpakket vol speciaalbiertjes

Speciaal voor Vaderdag hebben we een bierpakket met drie verschillende speciaalbieren samengesteld. In dit pakket vind je de volgende bieren:

  • Gebrouwen door Vrouwen Gin Weizen
  • Oersoep Hopfather
  • Weerloos Blondje

De bieren zijn geselecteerd specifiek op hun zomerse eigenschappen! Heb je ons nieuwe bierboekje al gespot? Deze drie bieren staan ook in het boekje dus er kan gelijk afgestempeld worden.

Jouw bierpakket kun je op zaterdag 20 of eventueel op de dag zelf, zondag 21 juni, afhalen in ons restaurant. Bestellen? Dat kan via het contactformulier op onze website of door even te bellen naar: 0165 – 52 48 48.

Tip van onze bierexperts: wil je jouw vader écht goed verrassen? Geef dan bij zijn bierpakket een High Beer of cadeaubon cadeau! 

Is jouw vader een echte Grill-Master?

Laat maar eens zien wie hier de grill-masters zijn! Het zonnetje hebben we alvast besteld. Laat de BBQ (of grill) maar vlammen en pak uit met de Clare Valley steaks die behoren tot de beste kwaliteit van de wereld. Speciaal voor Vaderdag hebben we een Steak Deluxe Pakket om af te halen en zelf lekker te grillen!

Bravo24 - Steak Deluxe Pakket

Zo kan papa als een echte grill-master aan de slag! Bestellen kan via ons contactformulier of via: 0165 – 52 48 48.

Tip van onze eigen grill-masters: 500 gram is meestal een ruime portie voor twee personen. Maar de échte carnivoor tackelt deze steak gewoon lekker in zijn eentje!

Lekker hoppen met paps!

Wat is er leuker dan gezellig borrelen met de allerliefste papa? Wij kunnen zo snel niets bedenken. Reserveer voor het aanstaande Vaderdag weekend een heerlijke High Beer samen met je vader. Voor 24 euro per persoon krijg je vier speciaal bieren inclusief een flinke snacktoren. Natuurlijk kunnen onze bierexperts je ook alles vertellen over de bieren die geschonken worden. Dat wordt lekker borrelen én smullen geblazen!

Basement beers

Wil je echt uitpakken? Kom dineren bij Bravo24

Heeft jouw vader dit jaar een extra speciale Vaderdag verdiend? Kom dan uitgebreid dineren in ons restaurant of op ons terras! Speciaal voor deze dag hebben we een Vaderdag Menu samengesteld. Voor 35 euro per persoon geniet je van een menu om te delen. Optioneel kun je voor een drankarrangement (bier of wijn) kiezen voor 15 euro per persoon.

Ook bij Bravo24 houden we natuurlijk rekening met de huidige omstandigheden, hebben we de nodige corona maatregelen getroffen én houden we 1.5 meter afstand. 

Vaderdag vier je met Bravo24!

Bij Bravo24 doen we er alles aan om te zorgen dat jouw vader een onvergetelijke Vaderdag tegemoet gaat! Van de lekkerste speciaalbieren tot bijpassende snacks en gerechten. Voor alle vaders in Roosendaal en omstreken: hele fijne Vaderdag van Bravo24! Zien we jullie snel?