eten met vrienden

5 redenen om bij Bravo24 te gaan eten met vrienden

Zoek je een goed restaurant in Roosendaal en omgeving om te gaan eten met vrienden? Dan ben je bij Bravo24 aan het juiste adres! Wil je weten waarom? Wij weten maar liefst 5 redenen te noemen waarom je bij Bravo24 moet komen eten met jouw friends!

1. Bij Bravo24 vind je voor al je vrienden wat wils

Verandering van spijs doet eten. Daarom hebben we allerlei soorten gerechten op onze menukaart staan. Of je nu zin hebt in een Amerikaanse burger, Spaanse paella of Duitse flammkuchen: bij Bravo24 kun je het allemaal bestellen. Ook handig als je moeilijke eters in je vriendengroep hebt. Bij ons op de kaart vinden ze zeker een gerecht dat ze lekker vinden! 

2. Geen last van keuzestress met shared dining

Fijn natuurlijk, al die verschillende gerechten op de menukaart: maar welke moet je nu bestellen? Het shared dining concept ‘Tafel van 24’ biedt uitkomst. Vanaf 4 personen geniet je van het beste wat onze keuken te bieden heeft. Dit wordt in kleine porties geserveerd op een grote plank, zodat je van al onze gerechten kunt proeven!

Lekkerrrrrrrrr nieuwe kaart met oa #flammkuchen #gamba #steak @restaurant_bravo24

A post shared by Restaurant / Bar Bravo24 (@restaurant_bravo24) on

3. De drankenkaart bestaat uit meerdere pagina’s

Wanneer je gaat eten met vrienden wil je natuurlijk ook samen genieten van bijpassende drankjes. Op onze drankenkaart vind je zeker wat je zoekt! Wij beperken het niet tot bier, wijn en fris, maar we hebben een uitgebreide kaart vol cocktails en speciaalbieren. Of je nu meer van een gin-tonic of een mojito of juist van een trappist of een IPA houdt: bij Bravo24 vind je het allemaal op de uitgebreide drankenkaart. 

New happy face @ #bravo24 #maaike

A post shared by Restaurant / Bar Bravo24 (@restaurant_bravo24) on

4. Je kunt het hele jaar door binnen en buiten eten

Met een groot terras voor de deur kun je met mooi weer gewoon buiten eten. Maar wist je dat je bij Bravo24 ook met slecht weer buiten kunt eten? Wij namelijk een enorme dome in de tuin staan, die het hele jaar door beschikbaar is. Uiteraard staan er binnen in het restaurant ook genoeg tafels en kun je daar tevens borrelen aan de bar.

Het wordt een mooie dag☀️ #comeoutandplay #daretoshare

A post shared by Restaurant / Bar Bravo24 (@restaurant_bravo24) on

5. Het eten is met allerlei activiteiten te combineren

Bij Bravo24 kun je niet alleen komen eten, wij kunnen ook allerlei activiteiten voor jou en je vrienden organiseren. Op onze groepspagina vind je een overzicht van de leukste arrangementen voor grote groepen. Daag je vrienden bijvoorbeeld uit voor een spelletjesmiddag bij ons in de tuin of ga indoor skydiven bij onze huisgenoten van Indoor Skydive Roosendaal!

Game on en let the weekend begin #bravo24 #fun&#games

A post shared by Restaurant / Bar Bravo24 (@restaurant_bravo24) on

Kom bij Bravo24 eten met vrienden!

Kortom: er zijn genoeg redenen te bedenken om bij Bravo24 te komen eten met vrienden! Reserveer daarom direct een tafel via onze reserveringspagina! Of bel ons even op het nummer 0165 – 52 48 48 voor meer informatie en het reserveren van een van onze arrangementen!

Gerelateerde berichten

Meer nieuws