Lekker borrelen op De Stok Roosendaal | Bravo24

Borrelen bij Bravo24

Voor een gezellige borrel kom je naar Bravo24!

borrelen

Borrelen

Lekker borrelen op De Stok

Lekker borrelen doe je op De Stok in Roosendaal. Ideaal gelegen tussen de A17 en de A58 met gratis parkeerplaatsen voor de deur. In ons gezellige restaurant geniet je de hele middag en avond van de lekkerste borrelhapjes en drankjes. Bestel een van onze dertig speciaalbieren, een goed glas wijn, een overheerlijke cocktail of blijf fris met een van onze alcoholvrije drankjes. In combinatie met onze heerlijke borrelkaart vind je bij Bravo24 alles voor een gezellige middag of avond uit!

Proef de lekkerste borrelhapjes

Een borrel is niet compleet zonder lekkere hapjes! Kies bijvoorbeeld voor onze koude hapjes als brood met hummus, rauwkost met een dip van geitenkaas en een plank vol charcuterie. Of ga voor warme hapjes, zoals bitterballen of gemarineerde kipkluifjes. Wie niet kan kiezen tussen al dit lekkers, besteld gewoon een plank vol hartige hapjes. Op onze zogenaamde Snack ’n Plank vind je een selectie van onze favoriete borrelhapjes, waaronder tortillachips met guacamole, bitterballen en antipasti. Stuk voor stuk heerlijke small bites. Perfect om te delen met je tafelgenoten!

Bij een borrel hoort goede drank

Bij de borrel draait het natuurlijk vooral om welke borrel je bij je lekkere hapjes drinkt. Een lekkere cocktail is de borreldrank bij uitstek! Of je nu houdt van zoet, zuur, bitter of fris: op de cocktailkaart van Bravo24 komt iedere cocktailliefhebber aan zijn trekken. Speciaal voor onze medebewoners van Indoor Skydive Roosendaal serveren wij de Aviation gin. Geniet van onze Aviation Gin-Tonic onder ons Bravo24 vliegtuig. Vergeet echter zeker onze andere ginsoorten en gin-tonics niet te proeven! Daarnaast mochten andere klassiekers als de Caiprinha, Cuba Libre, Mojito en Jim Sour natuurlijk ook niet op onze menukaart ontbreken. En heb je al weleens een cocktail met rode of witte vermout geproefd? Deze cocktail smaakt niet alleen heerlijk bij de borrel, maar is ook een geliefd aperitief voor het diner. Kom eens langs en proef het allemaal!

Is het al tijd voor bier?

Wij vinden van wel! Bij de borrel hoort natuurlijk een lekker biertje. Een verfrissend pilsje op zijn tijd smaakt bijzonder goed, maar bij de borrel kiezen we ook vaak voor iets stevigers. Daarom vind je bij ons op de borrelkaart maar liefst dertig soorten speciaalbier! Of je nu op blond valt of juist helemaal hoppig wordt van een fris witbier: op onze menukaart vind je het allemaal! Daarnaast is er nog onze wisseltap waar je ieder seizoen een ander speciaalbiertje op kunt vinden. Uiteraard hebben we ook aan BOB gedacht met een selectie alcoholvrij bier. Zo is het bij ons altijd tijd voor bier!

En kom je met een groep van vier of meer vrienden? Dan zijn onze ‘vaten voor maten’ misschien wel iets voor jullie! Voor 10 euro per persoon krijg je dan een vat met drie speciaalbieren per persoon op ijs. Zo houden jullie je bier de hele borrel lekker koel.

Van vrijdagmiddagborrel tot netwerkborrel en een teamuitje

Borrelen is altijd een goed idee! Misschien dat er daarom ook zoveel verschillende borrels zijn: van de vrijdagmiddagborrel en after work borrel tot de netwerkborrel. Maar ook met je voetbalteam of vriendengroep wordt er vast regelmatig geborreld. En als dit nog niet het geval is, dan is dit misschien wel hét moment om hier mee te beginnen. Neem je vrienden, collega’s of familie mee naar Bravo24 en laat iedereen zelf ervaren hoe fijn borrelen eigenlijk is. Met een beetje geluk introduceer je een nieuwe traditie in je vriendengroep. En nog een hartstikke gezellige traditie ook!

Kom borrelen bij Bravo24

Gelukkig is er altijd een reden om te borrelen! Omdat iemand jarig is, omdat het vrijdag is of gewoon omdat het kan. Bij Bravo24 kun je samen met je vrienden, collega’s en familieleden de hele middag en avond genieten van de lekkerste borrelhapjes en drankjes. Reserveer direct of bekijk nog even onze uitgebreide borrelkaart.