Food & Fun Arrangementen voor groepen | Bravo24

groepsarrangementen

 

Maak hier je keuze

Eten
Activiteit
Activiteit + eten
01

Grillen

Barbecue met de crew

Voor barbecueliefhebbers is er het Dare 2 Share Grill arrangement. Wissel de tapasplank vol kleine gerechtjes om voor diverse spiesen met garnituren voor op de ronde barbecue van Ofyr. Door de ronde vorm van de Ofyr kun je er gemakkelijk met een groep omheen staan om samen te barbecueën. Wel zo gezellig tijdens de familiedag of een teamuitje met collega’s!

Dare 2 share grill
02

Tafel van 24

Uiteten in Roosendaal met een grote groep

Wie met een grote groep in Roosendaal wil eten, komt natuurlijk naar Bravo24. De belangrijkste reden hiervoor is ons shared dining concept. Een voorbeeld hiervan is de Tafel van 24. Een perfect concept voor grote groepen! Geniet samen met je vrienden, collega’s, familie of met kennissen van een heerlijk diner bestaande uit allerlei gerechtjes om te delen. Begin met een tapasplank vol lekkers bij het aperitief. Geniet vervolgens samen van de heerlijke soep en start daarna aan de grote tapasplank met lekker eten als hoofdgerecht. Sluit af met een heerlijk dessert.

03

Lunchen

De smakelijkste groepslunch van Roosendaal

Kom je met een grote groep lunchen dan geniet je van onze lunchplank! Zo hoef je niet te kiezen tussen alle heerlijke lunchgerechten op de kaart. Bovendien weet je zeker dat er dan voor al je vrienden, collega’s, familieleden of kennissen iets lekkers tussen zit. Ook met kinderen kun je prima bij ons komen lunchen!

04

High Beer

Speciaal voor de borrel hebben wij het High Beer arrangement. Hierbij deel je vanaf 2 personen een speciaalbierassortiment en geniet je van de lekkerste hapjes.  Een gezellige afsluiter van een vrijgezellenfeest of teamuitje met je voetbalteam bijvoorbeeld!

01

Games

Spel voor grote groepen

Bij Bravo24 bieden we diverse spelletjes aan voor volwassenen en kinderen. Na ontvangst met een hapje en een drankje kun je op het terrein van De Stok 24 Roosendaal allerlei spelletjes spelen. Denk bijvoorbeeld aan touwtrekken, kubben en houtblok stapelen. Uitgespeeld? Dan kun je onder het genot van heerlijke snackplanken napraten tijdens de borrel aan de bar. Aansluitend schuif je aan voor het diner ter afsluiting van een geslaagd dagje uit! Leuk voor bijvoorbeeld een familiedag!

game night
indoor skydiven
01

Skydive en eten

Origineel uitje voor groepen

Zoek jij een écht origineel uitje? Dan moet je bij onze medebewoners van De Stok 24 zijn: Indoor Skydive Roosendaal. Boek je het arrangement Fly & Bravo24 dan word je ontvangen met een hapje en een drankje voordat je de windtunnel ingaat voor jouw indoor skydive sessies. Na deze unieke ervaring moet er natuurlijk flink nagepraat worden aan de bar tijdens de borrel. Sluit af met een heerlijk diner bij ons aan tafel: een superleuk uitje voor bijvoorbeeld een vrijgezellenfeest!

02

Karten en eten

Groepsuitjes voor winnaars

Hoogtevrees? Dan kies je voor het groepsarrangement Bravo24 & Karting. In plaats van indoor skydiven, kun je dan bijvoorbeeld karten, paintballen of luchtbuks schieten. Super vet en ook super origineel! Speel en kom eten met je voetbalteam of vriendengroep!

karten en eten
03

Haka en eten

Unieke workshop in Roosendaal

Wil je echt een vette workshop ervaren met je vrienden?  Misschien is het Haka & Food arrangement dan iets voor jullie. De haka is een bijzondere strijddans uit Nieuw-Zeeland. Misschien dat je deze dans wel kent van het Nieuw-Zeelandse rugbyteam. Het leren van de haka is een unieke ervaring! Een origineel dagje uit voor grote groepen!

Nog nooit zo'n goede high beer gehad. Zeker een aanrader!

- Johan van Kalmthout
Lekker eten of een leuk dagje uit in Brabant? Bij ons zijn verschillende shared dining opties te boeken!

Direct contact opnemen