Bravo24 is hét restaurant om met een grote groep uit eten te gaan in de omgeving Roosendaal. Met ons shared dining concept geniet je samen met een groep van diverse heerlijke kleine gerechtjes. Maar ook een borrel of lunch met een grote groep is bij ons geen probleem. Wil je je bezoek aan ons restaurant combineren met een dagje uit? Op deze pagina vind je de leukste uitjes in Brabant die je samen met hapjes, drankjes en een lunch of diner bij Bravo24 kunt combineren. Leuk voor een vrijgezellenfeest, familiedag of bedrijfsuitje bijvoorbeeld! Lees snel verder voor meer informatie over arrangementen voor grote groepen.

Uit eten in Roosendaal met een grote groep

Wie met een grote groep in Roosendaal wil eten, komt natuurlijk naar restaurant Bravo24. De belangrijkste reden hiervoor is ons shared dining concept. Een voorbeeld hiervan is de Tafel van 24. Een perfect concept voor grote groepen! Geniet samen met je vrienden, collega’s, familie of met kennissen van een heerlijk diner bestaande uit allerlei kleine gerechtjes om te delen. Begin met een tapasplank vol lekkers bij het aperitief. Geniet vervolgens samen van een pan soep en start daarna aan de grote tapasplank met lekker eten als hoofdgerecht. Sluit af met een zoete plank vol snoeperijen.

Voor barbecueliefhebbers is er het Dare 2 Share Grill arrangement. Wissel de tapasplank vol kleine gerechtjes om voor diverse spiesen met garnituren voor op de ronde barbecue van Ofyr. Door de ronde vorm van de Ofyr kun je er gemakkelijk met een groep omheen staan om samen te barbecueën. Wel zo gezellig tijdens de familiedag of een teamuitje!

Of kom met een grote groep lunchen en geniet van onze lunchplank! Zo hoef je niet te kiezen tussen alle heerlijke lunchgerechten op de kaart. Bovendien weet je zeker dat er dan voor al je vrienden, collega’s, familieleden of kennissen iets lekkers tussen zit. Ook met kinderen kun je prima bij ons komen lunchen!

Speciaal voor de borrel hebben wij het Vaten voor Maten arrangement. Hierbij deel je samen met minimaal 4 personen een speciaalbierassortiment naar keuze in een vat met ijs. Zo sta je nooit met lauw bier te borrelen! Een gezellige afsluiter van een vrijgezellenfeest of teamuitje met je voetbalteam bijvoorbeeld!

Spel voor grote groep

Bij Bravo24 bieden we diverse spelletjes aan voor volwassenen en kinderen. Na ontvangst met een hapje en een drankje kun je op het terrein van De Stok 24 Roosendaal allerlei spelletjes spelen. Denk bijvoorbeeld aan touwtrekken, kubben en houtblok stapelen. Uitgespeeld? Dan kun je onder het genot van heerlijke snackplanken napraten tijdens de borrel aan de bar. Aansluitend schuif je aan voor het diner ter afsluiting van een geslaagd dagje uit! Leuk voor bijvoorbeeld een familiedag!

Dagje uit Brabant

Op zoek naar een bijzonder uitje in Brabant? Dan hebben wij nog een aantal goede ideeën voor je! Speel samen met je vrienden, collega’s of familie de spellen op ons terrein en probeer vervolgens te ontsnappen uit een Escape Room! Geslaagd of niet: naderhand kun je aan de bar al je belevenissen van de dag analyseren tijdens een borrel. Schuif daarna aan tafel aan om te genieten van ons shared dining concept. Boek dit groepsarrangement onder de naam Escape & Bravo24. Het is ook mogelijk om de ontsnapping uit de Escape room te vervangen voor een haka workwhop in het Haka & Food arrangement. De haka is een bijzondere strijddans uit Nieuw-Zeeland. Misschien dat je deze dans wel kent van het Nieuw-Zeelandse rugbyteam. Het leren van de haka is een unieke ervaring! Een origineel dagje uit voor grote groepen!

Origineel uitje voor groepen

Zoek jij een écht origineel uitje? Dan moet je bij onze medebewoners van De Stok 24 zijn: Indoor Skydive Roosendaal. Boek je het arrangement Fly & Bravo24 dan word je ontvangen met een hapje en een drankje voordat je de windtunnel ingaat voor jouw indoor skydive sessies. Na deze unieke ervaring moet er natuurlijk flink nagepraat worden aan de bar tijdens de borrel. Sluit af met een heerlijk diner bij ons aan tafel: een superleuk uitje voor bijvoorbeeld een vrijgezellenfeest! Of kies voor het groepsarrangement Bravo24 & Karting. In plaats van indoor skydiven, kun je dan bijvoorbeeld karten, paintballen of luchtbuks schieten. Super vet met onder andere je voetbalteam en vriendengroep!

Arrangementen van Bravo24

Bravo24 biedt diverse groepsarrangementen aan. Of je nu uit eten wilt met een grote groep of op zoek bent naar een leuk dagje uit in Brabant. In ons restaurant met groot terras zijn verschillende shared dining opties te boeken. Ook een borrel of lunch voor een grote groep kunnen wij volledig verzorgen. Daarnaast beschikken wij over diverse spelletjes die je met een grote groep volwassenen en kinderen in onze tuin kunt spelen. Wie op zoek is naar een origineel uitje kiest voor een van onze uitgebreidere arrangementen. Zo kun je via ons onder andere met groepen karten, indoor skydive of een haka workshop volgen!

Wil je meer weten over de verschillende groepsarrangementen van Bravo24? Neem dan telefonisch contact met ons op via 0165 – 52 48 48 of vul het formulier in op de contactpagina.