Menukaart voor lunch, borrel en diner in Roosendaal | Bravo24

Menukaart

Nieuwe keuken flammkuchen oven

Menukaart restaurant Bravo24

Diverse kleine gerechtjes en ander lekker eten

Wil jij graag genieten van puur en lekker eten in Roosendaal, maar heb je vaak last van keuzestress? Dan is eetbar Bravo24 de plek voor jou! Bij ons op De Stok Roosendaal geniet je van allerlei kleine gerechtjes die je kunt delen met je tafelgenoten. Shared dining noemen we dat. Ook tijdens de borrel snoep je bij ons van diverse hapjes geserveerd op een tapasplank. Uit eten gaan met vrienden, familie en collega’s was nog nooit zo gezellig! Benieuwd wat je allemaal voor gerechten bij ons kunt verwachten? Bekijk dan onze menukaart!

Lunchen Roosendaal

Bravo24 is vanaf 12 uur geopend. Daarom vind je op onze menukaart tevens speciale lunchgerechten.  Zin in een salade of broodje? Op ons lunchmenu vind je tevens een tosti, club sandwich en scampi salade.

Wil je komen lunchen met kinderen? Geen probleem! Met ons speciale kindermenu kun je bij ons prima op restaurant met kinderen. Wanneer ze hun tomatensoepje of pannenkoek naar binnen hebben gewerkt, kunnen ze met mooi weer lekker gaan spelen in onze grote tuin! Alle ingrediënten voor een geslaagde lunch op De Stok vind je bij Bravo24!

Aan de borrel op De Stok

Ook voor de borrel vind je allerlei heerlijke hapjes bij Bravo24. Vergeet hierbij zeker onze uitgebreide drankenkaart niet. Met meer dan 100 verschillende speciaalbieren en diverse wijnen en cocktails, vind je bij ons alle ingrediënten voor een gezellige borrel op De Stok. Of je nu komt voor de vrijdagmiddagborrel, een borrel voor twee of een feestelijke borrel om iets te vieren met familie en vrienden: wij trekken alles uit de kast om er een geslaagde middag of avond van te maken!

Uit eten voor het diner

Voor wie ’s avonds lekker uit eten wil, is er bij Bravo24 voor ieder wat wils. Niet alleen grote groepen komen met ons shared dining concept aan hun trekken, ook kleinere groepen die gewoon a la carte willen eten, zitten bij ons goed. Wij bieden simpele, maar lekkere gerechten voor het diner aan. Een voorbeeld daarvan is onze heerlijke Angus beef burger. Maar ook onze saté en spareribs vinden gretig aftrek bij onze klanten. Uiteraard hebben wij ook voor visliefhebbers heerlijke gerechten, zoals op hout gegaarde zalmfilet of onze verrukkelijke dorade van de BGE. Kom je ook eens proeven?

Lekker eten in Roosendaal doe je bij Bravo24

Voor lekker eten ben je bij Bravo24 aan het juiste adres. Kies voor ons shared dining concept of bestel een van onze lekkere gerechten helemaal voor jezelf. Om het keuzeproces wat makkelijker te maken, hebben we alvast onze 5 favoriete gerechten voor je op een rij gezet. Met openingstijden vanaf 12 uur kun je bij ons terecht voor zowel de lunch, als de borrel en het diner. Tijd zat dus om al onze favorieten te komen proberen! Proef het zelf en reserveer je tafel alvast online bij Bravo24!