High Beer bij Bravo24: keuze uit 100 verschillende bieren!

High Beer

4 speciaalbieren en lekkere snacks

High beer roosendaal bravo24

High beer met vrienden?

Reserveren

High beer bij Bravo24

Hoe leuk is het om met een groep vrienden of een groep vriendinnen te genieten van bier en hapjes in Roosendaal? Ons ‘deel een vat’ arrangement is hét perfecte alternatief voor een high beer. Naast dat je kunt kiezen uit maar liefst 30 verschillende speciaalbieren serveren wij de heerlijkste snacks voor bij het speciaalbier. Voor een gezellige avond ben je bij Bravo24 dus aan het juiste adres!

High beer

Een high beer of een high bier is een alternatief voor de bekende high tea. Tijdens een high beer geniet je van diverse soorten bier en heerlijke bijpassende hapjes. Ondertussen klets je gezellig met alle tafelgenoten. Er worden verschillende soorten bier geschonken die vaak passen bij het seizoen. In de zomer kun je een fris zomerbiertje verwachten. In het najaar tijdens de herfst en winter kun je juist de wat zwaardere en donkere bieren verwachten. Tijdens het serveren van de biertjes leggen medewerkers vaak wat meer uit over de diverse biersoorten. Zo kun je jouw bierkennis vergroten en kun je meteen jouw Untappd bier app bijwerken. Bij een high beer horen uiteraard ook heerlijke hapjes. Vaak zijn dit bijvoorbeeld diverse soorten kazen, worstjes, noten en brood.

High beer arrangement

Bravo24 heeft niet echt een typisch ‘high beer arrangement’. Wat wij wel hebben is een alternatief namelijk het: ‘Deel een vat bier‘ arrangement. Bij dit arrangement serveren we een heerlijke snackplank met hapjes als: anti pasti, kaas en tortilla chips met guacamole. Maar ook rauwkost, bread & spread, olijven en bitterballen. Daarnaast deel je samen met minimaal 4 personen een heus speciaalbierassortiment. Dit biertje mag je helemaal zelf uitkiezen. Het bier serveren we vervolgens in een vat met ijs. Handig want zou heb je nooit een lauw biertje in je hand. Het ‘high beer’ arrangement van Bravo24 is ideaal als je bijvoorbeeld een vrijgezellenfeestje wilt afsluiten, of een gezellig teamuitje of bedrijfsuitje wilt beleven.

High beer Roosendaal

Wil je een high beer organiseren in de omgeving van Breda, Etten Leur, Bergen op Zoom, Rotterdam of gewoon in Roosendaal? Voor een Brabantse high beer in Roosendaal ben je van harte welkom bij Bravo24! Maak direct een reservering door het bovenstaande formulier in te vullen en kom gezellig bij ons langs!

Naast dat je met een groep familieleden, teamgenoten, vrienden of vriendinnen langs kunt komen, ben je natuurlijk ook van harte welkom met een grote groep. Bravo24 is namelijk geschikt voor toffe teamuitjes, personeelsuitjes, bedrijfsuitjes en andere feesten! Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk hier onze diverse groepsarrangementen. Of neem direct contact met ons op. Wij helpen graag bij het organiseren van een heerlijk ‘culinair’ avondje! Wil je liever een reservering maken voor een lunch in Roosendaal? Of een diner in Roosendaal? Maak dan direct online een reservering.