Kom alles te weten over ons shared dining restaurant! | Bravo24

Over Bravo24

Alles wat je over ons moet weten

Bravo24_roosendaal

Over Bravo24

Welkom bij Bravo24 in Roosendaal! Bravo24 is het jongere broertje én tegelijkertijd de buurjongen van restaurant Het Hooihuis. Restaurant Bravo24 werd zo’n 2 jaar geleden geopend door eigenaren Koen, Luuk en Lisette. Benieuwd naar het achterliggende verhaal? Koen, Luuk en Lisette vertellen je er alles over op deze pagina! 

Een stukje geschiedenis over Bravo24

Omstreeks 2014 en 2015 werden wij, Koen en Lisette, als buren van Indoor Skydive Roosendaal regelmatig gepolst of wij zin hadden in een eventuele samenwerking met het bedrijf. Toen Nicky Broos, eigenaar van de windtunnel in Roosendaal, Koen weer een keer aan de lijn had voor het een of ander, kwam het horecagedeelte van Indoor Skydive weer ter sprake.

We besloten, onder het genot van een borrel, het er eens goed over te hebben.

Landmark @restaurant_bravo24

A post shared by Restaurant / Bar Bravo24 (@restaurant_bravo24) on

Kansen genoeg voor een restaurant op de Stok!

Zoals alleen echte ondernemers dat kunnen, zagen we volop kansen! Bij de werkelijke uitvoering komt er toch altijd wat meer bij kijken. Maar tijdens de borrel werden de knopen al vrij snel doorgehakt. Wanneer je kijkt naar alle activiteiten die zich afspelen op De Stok in Roosendaal zoals Fashion Outlet Rosada, Indoor Skydive Roosendaal en alle overige leisure bedrijven, dan biedt een nieuwe horecagelegenheid ontzettend veel mogelijkheden.

En dan hebben we het nog niet eens gehad over de locatie van het pand, de grote tuin en de gratis parkeergelegenheid recht voor de deur! Kortom met deze geweldige ingrediënten konden we een brede doelgroep aantrekken en leuke en originele activiteiten ontwikkelen.

En zo geschiedde… 1 oktober in 2015 openden we de deuren van Bravo24!

Restyling van Bravo24

We maakten de afspraak om voor minimaal een jaar aan de slag te gaan, met meerdere jaren als optie. Ons idee? Eerst even rustig aan doen. We besloten om niet meteen teveel te investeren. Eerst maar eens wat opruimen en schoonmaken.

Van het een kwam echter het ander….

4 maanden later hadden we de hele tent compleet verbouwd en hadden we alles gerestyled, op de vloer na. Ook hebben we veel in de keuken geïnvesteerd om de boel weer up to date te maken. Bij de restyling hebben we het thema vliegen aangehouden. Hoe kan het ook anders als je samen met Indoor Skydive Roosendaal in één pand werkzaam bent?

Bravo24_Roosendaal_vliegtuig

Gezellig aan de klus!

De uitstraling van Bravo24

Het pand waarin Bravo24 gevestigd is, heeft een industriële uitstraling gekregen. We hebben hoge plafonds, grote raampartijen met veel licht en harde materialen. Meteen dachten we: hier moeten we een ouderwetse hangar van maken.

Op de muren zie je nu bijvoorbeeld steenstrips, stelton platen, stellingen met vaten, gereedschappen en andere stoere materialen. Achter de bar vind je een trapeze met mooie dranken. Onze tafels en stoelen zijn robuust en op ons podium kun je een heuse Chesterfield bank vinden van maar liefst 6 meter lang! Het is heerlijk om in deze bank te loungen met een hapje en een drankje. Aan het plafond hangen zware industriële lampen.

Gezellig restaurant in Roosendaal

Bravo24 is na de styling een stoere tent geworden met een grote bar als middelpunt. Inmiddels heeft de bar de afgelopen jaren zijn dienst al goed bewezen! ? Overigens zijn wij ook super blij met ons vliegtuig dat aan het plafond hangt. Het is een echte eyecather!

vliegtuig bravo24

Aan de klus! Onze eyecatcher zie je hier hangen.

Voor wie is Bravo24 geschikt?

Bravo24 is de perfecte eetgelegenheid in Roosendaal voor groepen in alle soorten en maten. Gezinnen kunnen er heerlijk eten samen met de kids. De kinderen kunnen lekker ravotten in de tuin en spellen spelen. Maar ook borrelaars zijn bij Bravo24 aan het juiste adres. Lekker maar ongecompliceerd eten, daar staan wij voor!

Onze missie is om al onze gasten enthousiast naar buiten te laten gaan! De vele mogelijkheden, het lekkere eenvoudige eten, de hoge kwaliteit voor een schappelijke prijs maken ons uniek. Daarbij hebben wij uiteraard aandacht voor het product en bedienen wij al onze gasten naar hun wensen!

Chillen @bravo24 #diner #borrelen #gintonic #weekend

A post shared by Restaurant / Bar Bravo24 (@restaurant_bravo24) on

Bravo24 gerechten

Bravo24 is een zogenoemd: shared dining restaurant. Je kunt bij ons heerlijke gerechten bestellen van de menukaart en hier samen met een grote groep vrienden of met familie van genieten. Want waarom zou je kiezen als je bijna alles van de menukaart kunt proeven? Het concept van shared dining lijkt een beetje op het eten van tapas. Er komen schalen en planken op tafel vol met heerlijk eten. Iedereen mag lekker van deze schalen opscheppen!

Bij Bravo24 kun je genieten van gerechten als flammkuchen, goede burgers, salades, tosti’s, ribs, salmon on wood of heerlijke black angus steak. Ook voor lunchgerechten kun je bij ons terecht! Kies bijvoorbeeld het heerlijke club sandwich of de choemmoes pulled chicken.

Kom je met een groep? Kies dan de deeltijdtafel waarbij je vanaf vier personen van heerlijke hapjes kunt genieten! Lees alles over onze Bravo24 toppers op ons blog! Je kunt je hart ophalen bij al deze smakelijke gerechten!

Speciaal voor groepen: play, eat, drink!

Tot slot kun je bij Bravo24 terecht voor feesten. Onze ‘dome’ aka tent buiten of het restaurant binnen is ideaal voor grote groepen voor bijvoorbeeld een bedrijfsuitje, familiefeest of een bruiloft.

Ook kunnen wij een compleet arrangement voor je samenstellen zodat je met een groep heerlijk kunt eten en een leuke activiteit kunt beleven op leisurepark de Stok in Roosendaal! Bekijk onze verschillende arrangementen en diverse mogelijkheden speciaal voor groepen!

Bravo24_restaurant_roosendaal

Wil je meer weten over Bravo24? Lees dan ons blog of volg ons op Facebook en Instagram. Hier plaatsen wij heerlijke recepten en leuke nieuwtjes!

Tot snel bij Bravo24!

Koen en Lisette